Порядок оформлення найманих працівників – основна тема виїзного засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва облдержадміністрації, яке відбулося у м.Павлограді

26 ноя, 15:31

Днями у м.Павлограді відбулося чергове виїзне засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва облдержадміністрації.
Засідання відкрила начальник відділу управління з питань інвестиційної діяльності та дерегуляції бізнесу департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Алла Кефель. Вона привітала учасників заходу і ознайомила їх з основними питаннями, яким присвячена чергова зустріч із суб’єктами підприємницької діяльності.
У засіданні прийняла участь фахівець ГУ ДФС у Дніпропетровській області, яка зазначила, що детінізація ринку праці – одна із найактуальніших проблем сьогодення, тому питанню оформлення найманих працівників фіскальна служба приділяє особливу увагу.
Фахівець нагадала присутнім про порядок обов’язкового повідомлення роботодавцем органів фіскальної служби про прийняття працівника на роботу.
Учасників заходу також хвилювало питання проведення фактичних перевірок, які мають право здійснювати контролюючі органи у разі наявності або отримання інформації про використання праці найманих осіб без належного оформлення трудових відносин та виплати роботодавцями доходів у вигляді заробітної плати без сплати податків до бюджету.
Під час діалогу, який пройшов конструктивно, слухачі отримали важливу і корисну інформацію. У ході засідання від учасників заходу надійшла низка актуальних питань, на які були отримані фахові відповіді.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/232387.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua