Ідея для святкування Нового року: романтичний Париж

21 дек, 18:45

Мрієте побачите Париж, однак постійно відкладаєте подорож? Новий рік – час здійснення заповітних мрій і найсміливіших бажань. Не зволікайте, замовляйте дешевий квиток за маршрутом Київ – Париж, зробіть мрію реальністю!

Чарівна святкова атмосфера французької столиці приємно здивує, а цей  Новий рік ви запам’ятаєте надовго. Адже у народі кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.

Однак щоб подорож вдалася «на ура», гарно сплануйте все заздалегідь і визначіть, де хочете побувати. Сподіваємося, наша стаття в цьому вам допоможе.

Новий рік у Парижі: що варто побачити

Який Новий рік без ялинки, головного символу свята?  У Парижі головна ялинка  встановлена площі перед  відомим Собором Паризької Богоматері.  Традиційно багато французів і туристів чують тут бій курантів і зустрічають новоріччя. А у самому Соборі є цікаві інсталяції на різдвяну тематику.

Прогулянка вечірнім Парижем, який потопає у новорічних вогнях, - видовище, яке перехоплює подих.  Адже столиця Франції – місце, де тісно переплетено минуле і теперішнє: Тріумфальна арка, міст Мірабо, Марсове поле, легендарні Єлисейські поля, величні храми і площі.  Обов’язково відвідайте головний символ Парижу і Франції – величну Ейфелеву вежу.

Відчути атмосферу свята допоможуть і традиційні святкові ярмарки. Тут можна скуштувати святкові страви, солодощі, глінтвейн, послухати приємну музику. Тут є все, що потрібно для святкового настрою. А ще на ярмарках можна придбати цікаві прикраси та оригінальні сувеніри.

Ще одна ідея – Діснейленд. Парк розваг, спеціальна новорічна програма і вражаючі феєрверки подарують море позитиву і приємних емоцій. Такий варіант святкування підійде і для сімей з дітьми, і для закоханих, і для відпочинку з компанією друзів. Сумувати не буде ніхто!

Скільки днів варто виділити на мандрівку Парижем

Одного дня мало, щоб відчути атмосферу міста  і сповна насолодитися мандрівкою. На другий день, наприклад, можна відвідати інші принади міста:

• Королівська резиденція «Версаль». Тут оживає минуле. Розкіш, краса і багатство, які відтворюють багаторічну історію. Неодмінно заплануйте відвідини цього унікального місця. Незабутні враження гарантовано!

• Монмартр – легендарний пагорб, який розташований на півночі Парижа і має висоту 130 метрів. Обов’язково варто зайти у базиліку Сакре-Кер, яка знаходиться на вершині пагорба. Це - одна з найпопулярніших пам'яток архітектури міста.

Париж – місто, де дуже багато цікавих «родзинок». Тут є що побачити і дорослим, і дітям. Розпочніть Новий 2019 рік яскравою мандрівкою, і весь рік буде сповнений позитиву і цікавих пригод. Замовляйте дешеві квитки, зробіть крок до здійснення мрії вже сьогодні!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/233016.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua