Відбулася зустріч з представниками бізнесу щодо легалізації заробітної плати та підвищення її рівня

17 янв, 14:58

У Головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області, у рамках заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, які затверджені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року № 649-р, відбулася зустріч з представниками однієї з найбільших торгівельних мереж магазинів міста.
Під головуванням заступника начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ірини Сікіріної у зустрічі прийняли участь перший заступник начальника Держпраці у Дніпропетровській області Ігор Осадчий, заступник начальника ГУ Пенсійного фонду України області Олена Щирба, а також начальники ГУ ДФС області – управління податків і зборів з фізичних осіб Владислав Воінов та юридичного управління Олег Басан.
Захід відкрила Ірина Сікіріна. Вона відмітила, що на теперішній час одним з пріоритетних напрямків роботи органів Державної фіскальної служби є сприяння легалізації трудових правовідносин у бізнес-середовищі та оптимізація процедури реєстрації трудових правовідносин з найманими працівниками.
Ігор Осадчий в ході зустрічі звернув увагу на необхідність координації роботи органів державної влади в питаннях проведення інформування платників та здійснення заходів щодо виявлення фактів застосування незадекларованої праці.
Обговорювались питання неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без належного оформлення з ними трудових відносин, нарахування заробітної плати та її відповідності до середньогалузевої.
Тож метою попередження роботодавців є своєчасне виконання трудового законодавства суб’єктами господарювання області, а не отримання встановлених законодавством штрафів.
Представники ГУ ДФС у Дніпропетровській області розглядають бесіди з роботодавцями, як профілактичні заходи, що дозволять своєчасно та у повному обсязі наповнювати коштами державний та місцеві бюджети. Головне – з дотриманням норм та вимог закону.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/233409.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua