Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області припинено діяльність підпільного цеху по реалізації алкоголю

28 янв, 08:52

В Дніпропетровській області зупинено масову реалізацію алкоголю, незаконно виготовленого в підпільному цеху із етилового спирту.
Підпільний цех розміщувався в гаражному боксі на території одного з обслуговуючих кооперативів міста. Виготовлення фальсифікату здійснювалось шляхом змішування етилового спирту з водою. При цьому, для покращення «якості» та збільшення «асортименту» товарів використовувались харчові смако-ароматичні барвники з ароматизаторами.
Отриманий таким чином товар розливали у пластикову тару різних об’ємів (5, 6 та 10 літрів) та продавали через низку спеціалізованих сайтів у мережі Інтернет та месенджери, а також через підконтрольну роздрібну мережу продовольчих магазинів міста.
За результатами обшуків, проведених у підпільному цеху з незаконного обігу вилучено 1 тис. 750 літрів спирту, розлитого у пластикові бочки, 2 тис. 550 літрів фальсифікованого алкоголю, розлитого у пластикові пляшки, загальною вартістю майже 1,2 млн грн, а також порожню пластикову тару.
За результатами обшуків, проведених в місцях збуту фальсифікату із незаконного обігу вилучено та арештовано підакцизних ТМЦ на загальну суму майже 4,2 млн грн, у т.ч. більше 2 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та 106 тисяч 539 пачок тютюнових виробів вартістю понад 3,7 млн гривень. Вилучені підакцизні товари передані на відповідальне зберігання.
В ході слідства встановлено групу осіб, які організували виробництво та збут фальсифікованого алкоголю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/233624.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua