Роман Кріль: «За перший місяць 2019 року Миколаївська митниця ДФС забезпечила до бюджету майже 246 млн. гривень»

06 фев, 11:21

У січні 2019 року Миколаївська митниця ДФС перерахувала до Державного бюджету України 245,8 млн. грн митних платежів. Цим самим митницею перевиконано запланований Міністерством фінансів України показник майже  на 38 млн. гривень.
Про це повідомив начальник Миколаївської митниці ДФС Роман Кріль.
За його словами, з метою забезпечення надходжень до бюджету митних платежів, Миколаївською митницею ДФС, на постійній основі, проводиться робота щодо дослідження митної вартості, класифікації товарів, країни їх походження, а також пошуку додаткових резервів надходжень митних платежів.
Так, у січні 2019 року за рахунок резервів митних платежів до бюджету додатково забезпечено майже 8,7 млн. гривень.
Зокрема, за рахунок контролю за визначенням митної вартості товарів до бюджету додатково надійшло майже 8,2 млн. грн, що на 6,57 млн. грн, або 414,4 відс. більше показника січня 2018 року. Крім того, завдяки контролю за класифікацією товарів бюджет додатково отримав 77,4 тис. грн, що на 46,9 тис. грн, або 153,4 відс. більше показника січня 2018 року. Також, за рахунок контролю за визначенням країни походження додатково перераховано 450,5 тис. грн, що на 143,5 тис. грн., або на 46,7 відс. більше показника січня 2018 року.
«Питання виконання бюджетних завдань є одним із пріоритетним у роботі Миколаївської митниці ДФС. Щоденно ми аналізуємо ефективність поточної роботи митниці, боремося зі схемами мінімізації обов’язкових платежів, протидіємо контрабанді та вживаємо вичерпних заходів для забезпечення наповнення дохідної частини бюджету. Митницею забезпечено створення сприятливих умов для ведення зовнішньоторговельної діяльності у регіоні та налагоджено відкритий діалог із бізнесом. Впевнений, що саме ці напрями роботи Миколаївської митниці ДФС забезпечуватимуть стабільне наповнення бюджету та налагодження взаємодії із суб’єктами ЗЕД», - зазначив Роман Кріль.

Головне управління ДФС у Миколаївській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/233895.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua