Заходи Дніпропетровської митниці ДФС щодо оперативного митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією

26 фев, 15:45

В інформаційному агентстві «МОСТ-Днепр» відбулася прес-конференція заступника начальника управління організації митного контролю та оформлення Дніпропетровської митниці ДФС Володимира Деркача на тему: «Заходи Дніпропетровської митниці ДФС щодо оперативного митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією».
Володимир Деркач повідомив, що станом на 20.02.2019 Дніпропетровською митницею ДФС здійснено митне оформлення 5848 транспортних засобів з іноземною реєстрацією, за  митне оформлення яких до Державного бюджету України перераховано 355 млн грн  податків.
На теперішній час у зоні діяльності Дніпропетровської митниці ДФС, у середньому, протягом робочого дня здійснюється митне оформлення 216-и автомобілів.
У зоні діяльності Дніпропетровської митниці ДФС організовано 4 місця митного оформлення транспортних засобів, це митні пости: «Слобожанський», «Аеропорт», «Лівобережний» і відділ митного оформлення № 2 митного поста «Кривий Ріг».
У цих місцях до митного оформлення транспортних засобів задіяно 55 осіб (50 одиниць особового складу + 5 осіб відряджені з інших підрозділів митного оформлення).
Для створення умов із забезпечення безперебійного митного оформлення транспортних засобів, з 15.02.2019 по 24.02.2019 запроваджено змінний графік роботи відповідних митних постів Дніпропетровської митниці ДФС: з 9:00 до 24:00 год., а також організовано роботу у вихідні дні.
На теперішній час основні обсяги роботи зі здійснення митного оформлення автомобілів у обласному центрі припадають на митний пост «Слобожанський», але з  метою своєчасного здійснення митного оформлення транспортних засобів у рамках Закону України віл 08.11.2018 № 2612-VІІІ пропонуємо у місті Дніпро здійснювати митне оформлення у підрозділах з меншим рівнем навантаження (митні пости «Аеропорт» та «Лівобережний»).
«Користуючись нагодою, хочу сказати що 22.02.2019 митниця також працюватиме до 24-ї години, тому всі бажаючі зможуть оформити свої авто, звісно в межах чинного законодавства, але не треба чекати останнього дня», - зауважив Володимир Деркач.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/234392.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua