Проведена промо-акція «Право громадян на податкову знижку»

18 мар, 15:54

У рамках деклараційної кампанії – 2019 фахівцями ГУ ДФС у Дніпропетровській області днями у школах, закладах дошкільного та позашкільного виховання і серед студентів Національного гірничого університету м. Дніпра проведено промо-акцію, присвячену отриманню податкової знижки.
Держслужбовці спілкувалися з викладачами, вихователями, учнями та студентами цих закладів, а також батьками дітей закладів дошкільного виховання, яким роз’яснили новації податкового законодавства щодо реалізації права на податкову знижку на здобуття дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти у вітчизняних закладах.
Особлива увага приділялась новаціям в отриманні права на податкову знижку, зокрема на здобуття освіти, які застосовуються вперше, починаючи з 01.01.2019 за 2018 рік.
Так, отримати право на податкову знижку за минулий рік можна і за оплачені освітні послуги, що надаються дошкільними, позашкільними, загальними середніми, професійними (професійно-технічними) вітчизняними закладами.
Фахівцями ГУ ДФС виготовлена та розповсюджена під час заходу листівка «Право громадян на податкову знижку».
Плідне спілкування з платниками податків надає можливість глибше вникати у питання, які найбільше турбують громадян, що, у свою чергу, підтверджує необхідність проведення аналогічних акцій у подальшому.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/234796.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua