Аудит Донеччини виявив порушень податкового законодавства на суму понад 210 млн гривень

15 апр, 15:09

Фіскальна служба Донеччини проводить політику відкритого діалогу з платниками податків та зменшення тиску на бізнес з метою створення для всіх без винятку платників сприятливих умов для ведення діяльності. Таким чином, кількість перевірок постійно зменшується, а якість контрольно-перевірочної роботи, що грунтується, в першу чергу, на основі використання ризиків несплати податків, зростає.
Так, за результатами контрольно-перевірочних заходів за січень-березень  2019 року додатково донараховано до державного бюджету 211,9  млн гривень. З початку року фахівці підрозділів аудиту ГУ ДФС у Донецькій області провели 160 документальних перевірок, за  результатами яких до бюджету надійшло 12 млн гривень.
Крім того, в ході перевірок зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 125,9 млн грн, що упередило несплату податку на прибуток у майбутньому на 22,7 млн гривень.
Робота управління аудиту ГУ ДФС у Донецькій області з виявлення та упередження порушень податкового законодавства триває.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/235477.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua