Мешканцям м. Дніпра – про свідоме декларування доходів від оренди нерухомості

22 апр, 11:33

У рамках деклараційної кампанії – 2019 фахівцями управління комунікацій  ГУ ДФС у Дніпропетровській області з метою інформування громадян про умови декларування доходів, отриманих у 2018 році, зокрема від надання житла в оренду, проведено роз’яснювальну роботу серед мешканців Соборного району м. Дніпра, а саме – на ж/м «Перемога».
Під час спілкування з громадянами працівники фіскальної служби інформували їх про те, коли виникає обов’язок подання декларації про майновий стан і доходи, а коли декларація не подається.
Як виявилось, питання декларування доходів, отриманих від надання житла в оренду, зацікавило мешканців. Тому вони охоче отримували друковану продукцію, яку розповсюджували держслужбовці, та дякували за корисну і своєчасну інформацію.
Крім того, для інформування більшого кола громадян стосовно декларування доходів, отриманих упродовж 2018 року від операцій з надання нерухомості в оренду, фахівцями управління комунікацій ГУ ДФС на дошках оголошень 824-метрового будинку у м. Дніпрі – так званої «Китайської стіни», яка налічує     36 під’їздів з 1 258 квартирами, були розміщені пам’ятки з вищезазначеної тематики.
Отже, з інформацією щодо декларування доходів, отриманих у 2018 році, ознайомиться достатньо велика кількість громадян. Саме спілкування з громадянами доводить необхідність проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо важливості декларування доходів та своєчасної сплати задекларованих податків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/235578.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua