Про деклараційну кампанію на хвилі Українського радіо «Дніпро»

24 апр, 13:01

Днями, відбулась зустріч у студії Дніпровської філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Дніпровська регіональна дирекція», на якій йшлося про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році. У заході прийняла участь фахівець управління комунікацій Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Оксана Філоненко.
Вона нагадала, що добігає до завершення кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2018 році.
Граничний термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) для тієї категорії громадян, які зобов’язані задекларувати власні доходи, – 02 травня 2019 року.
У Декларації платник зобов’язаний самостійно нарахувати податок на доходи фізичних осіб та військовий збір і самостійно їх сплатити у терміни, визначені законодавством.
«Обов’язковому декларуванню підлягають, зокрема доходи, отримані фізичною особою від продажу власної сільськогосподарської продукції, самостійно вирощеної на земельних частках площею понад 2 гектара», – наголосила Оксана Філоненко.
Декларація подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси: особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення чи засобами телекомунікаційного зв’язку з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.
Відповіді на актуальні питання стосовно кампанії декларування у частині категорій громадян, які зобов’язані задекларувати отримані доходи, терміну подання Декларації, ставок податку на доходи фізичних осіб та військового збору можна почути о 07 год. 10 хв. 24 та 26 квітня 2019 року у FM-діапазоні на частоті 87,5 МГц у м. Дніпрі в ефірі ранкової інформаційної програми з Ольгою Шостак.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/235625.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua