Китай ввів антидемпінгові тарифи на імпорт фенолу з США та інших країн

27 май, 17:30

Влада Китаю оголосила про прийняття тимчасових антидемпінгових тарифів щодо імпортованого з ЄС, Республіки Корея, США, Таїланду і Японії фенолу (феніловий спирт). Як заявили в понеділок Міністерство комерції КНР, дані заходи набудуть чинності з 27 травня, повідомляє УНН.

У заяві відомства сказано, що імпорт фенолу із зазначених п'яти країн і регіонів світу здійснювався на китайський ринок за заниженими цінами, в результаті чого було завдано значної шкоди галузі в Китаї. У зв'язку з цим було прийнято рішення про введення тимчасових антидемпінгових заходів на цей вид товару.

Повідомляється, що вартість енергоносіїв складе від 11,9% до 129,6% і буде визначатися для кожної конкретної фірми відповідно до демпінгової маржі виробника.

Антидемпінгове розслідування щодо імпортних поставок фенолу з ЄС, Республіки Корея, США, Таїланду і Японії було ініційовано в березні 2018 року.

Фенол і його похідні використовуються в нафтопереробці, фармакології, хімічній, текстильній та інших видах промисловості.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив, що запроваджені ним мита на китайські товари призводять до того, що американські компанії залишають КНР.

Денис Масліков

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/236289.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua