Під час проведення караоке «Пісня сонячного літа» учасникам свята роз’яснено про право громадян на податкову знижку

01 июл, 14:43

Фахівцями управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області у рамках деклараційної кампанії проведено промо-акцію під час свята «Караоке «Пісня сонячного літа», яке відбулося 26 червня 2019 року у смт Слобожанське, за організацією викладачів відділу сольного співу Слобожанської школи естетичного виховання.
Податківці спілкувались з учасниками заходу та надали роз’яснення щодо реалізації права платників на податкову знижку для здобуття освіти у вітчизняних закладах.
Під час спілкування особлива увага приділялась новаціям в отриманні податкової знижки, які застосовуються вперше. Так, починаючи з 1 січня 2019 року, право на отримання податкової знижки за 2018 рік можна одержати за оплачені освітні послуги, що надаються не тільки вищими закладами, але й дошкільними, позашкільними, загальними середніми, професійними (професійно-технічними) вітчизняними закладами.
У ході свята співучих голосів Слобожанщини розповсюджено пам’ятку «Податкова знижка за навчання», підготовлену фахівцями управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області.
Проведення подібних акцій є важливим та корисним заходом, під час якого громадяни мають можливість дізнатись про свої права та отримати консультації стосовно податкового законодавства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237085.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua