Олександр Власов: у червні щоденно оформлювалось в середньому 7 автомобілів з іноземною реєстрацією

04 июл, 16:13

Після пролонгації термінів звільнення від адміністративної відповідальності за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту кількість розмитнення автомобілів значно знизилась. Про це повідомив в.о. Голови ДФС Олександр Власов в інтерв’ю ІА «Інтерфакс-Україна».
За його словами, у червні щоденно оформлюється у середньому 7 транспортних засобів з іноземною реєстрацією.
Також очільник ДФС зазначив, що протягом дії пільгового періоду - з 25 листопада 2018 року по 22 лютого 2019 року було оформлено понад 218 тис. транспортних засобів, у тому числі 140 тис. автомобілів, які були ввезені або тимчасово, або в режимі транзиту і перебували на території України з порушенням термінів вивезення.
«Протягом усього пільгового періоду спостерігалася тенденція щодо збільшення оформлення транспортних засобів. Перші 10 тисяч були оформлені за 30 днів, наступні 10 тисяч - вже за 10 днів. Тільки за 20 лютого було оформлено понад 9,5 тисячі авто», - повідомив Олександр Власов.
Після закінчення пільгового періоду - по 23 травня - митницями оформлено понад 48 тис. автомобілів з іноземною реєстрацією.
Що ж стосується середньодобових показників оформлення транспортних засобів з іноземною реєстраціє, то у в березні цей показник становив близько 30 автомобілів за добу, в квітні – 60 – 80, а у травні – близько 100 транспортних засобів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237190.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua