Про легалізацію ринку підакцизних товарів йшлося на нараді у Павлоградській міській раді

04 июл, 16:14

Днями у приміщенні Павлоградської міської ради відбулась робоча нарада з питань реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в торгових об’єктах і закладах ресторанного господарства м. Павлоград за участі міського голови, керівників міських служб, представників Павлоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, комунального підприємства «Муніципальна варта» Павлоградської міської ради, депутатів міської ради.
У заході прийняла участь заступник начальника Східного відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Світлана Шевцова.
На робочій нараді обговорювались питання стосовно вжиття спільних заходів відносно торгівельних об’єктів з продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які здійснюють свою діяльність без відповідних ліцензій на роздрібну торгівлю.
Світлана Шевцова повідомила, що у регіоні проводяться фактичні перевірки у сфері обігу підакцизних товарів, в ході яких виявляються порушення законодавства: торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій або за цінами, вищими максимальних роздрібних, продаж зазначених товарів особам, які не досягли 18 років.
За наслідками проведених фактичних перевірок до суб’єктів господарювання застосовуються штрафні санкції та складаються протоколи про адміністративні правопорушення, які направляться до суду.
Нарада пройшла у форматі конструктивного діалогу. За результатами наради прийнято рішення про створення спеціальної комісії та визначено план дій по посиленню співпраці державних та комунальних служб з вищезазначених питань.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237191.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua