У Дніпропетровській області ліквідовано схему незаконного збуту контрафактних цигарок. Вилучено товарів вартістю понад 1,6 млн. грн.

09 июл, 15:12

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області ліквідували незаконну схему реалізації контрафактних тютюнових виробів та вилучили велику партію товарів.
В рамках проведення операцій «Акциз – 2019», «Мережа», «Рубіж», «Бастіон» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.204 КК України було встановлено групу місцевих жителів, які протягом 2019 року здійснювали масове незаконне розповсюдження контрафактних цигарок іноземного виробництва без марок акцизного податку, ввезених на територію України поза митним контролем.
Збут підакцизної продукції здійснювався через мережу торгівельних павільйонів (кіосків), розташованих на території одного з міст області, а також через спеціалізовані сайти в мережі Інтернет та оголошення в месенджерах.
При цьому в якості складських приміщень для зберігання контрафакту фігуранти використовували гаражні бокси, розташовані у гаражних кооперативах міста.
За результатами 14санкціонованих обшуків, проведених за місцями зберігання та збуту підакцизних товарів, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 48 тис. 403 пачки контрафактних цигарок, вартістю понад 1,6 млн. грн. та 96 літрів підробленого алкоголю вартістю 9,6 тис. грн.
Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені підакцизні товари.
Триває слідство.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237300.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua