Нові можливості для вчителів від освітнього проекту «На урок»

20 июл, 23:37

Зацікавлені учні¸ конспект, дошка, крейда, підручник – здається, цього достатньо вчителеві для уроку. Однак дуже часто традиційних методів викладання замало. А школярі, які живуть в час розвитку інформаційних технологій, просто вимагають іншого підходу. Тому вчителеві потрібно постійно вдосконалюватися, шукати нові ідеї та методики, щоб йти в ногу з часом і досягти бажаної мети.

Для тих, хто хоче більше

Освітній проект «На урок» запускає серію онлайн-інтенсивів, присвячених практиці викладання певних предметів. Зокрема, це історія України і світу, хімія, біологія, українська і світова література, українська та іноземна мови. В режимі онлайн ваші колеги не тільки поділяться власним досвідом, а підкажуть випробувані на практиці лайфхаки. Адже, як відомо, у кожного вчителя – свій спосіб, як зацікавити учнів.

Ще один напрям роботи освітнього проекту «На урок» - організація Інтернет-конференцій для вчителів https://naurok.com.ua/conference. Це дуже зручно! Вам не потрібно їхати в інше місто, щоб взяти участь у дискусії, поспілкуватися та обмінятися досвідом з колегами. Все це можна робити  не виходячи з дому, достатньо мати доступ до Інтернету. До речі, 15 серпня відбудеться онлайн-конференція «Підготовка до нового навчального року: поради, ідеї та досвід». Поспішайте зареєструватися! Крім того, всі учасники конференції отримують доступ до трансляції і матеріалів, підготовлених спікерами.

«Для чого мені все це?»

Напевно, у вчителя, який сумлінно відпрацював цілий рік, зараз зовсім немає бажання вчитися чомусь новому. Адже на календарі – літо. Час відпусток, мандрів і відпочинку. Водночас поєднувати корисне і приємне не тільки можна,а й треба. Думаю, ви погодитеся, що слухати онлайн-інтенсив з іноземної мови і насолоджуватися виглядом на море – справді круто. Своїм досвідом викладання іноземної мови будуть ділитися викладачі, тренери, методисти, сертифіковані фахівці. Все це допоможе поповнити вашу освітянську скарбничку цінними порадами, лайфхаками, які неодмінно пригодяться. Ви зможете знайти відповіді на питання, пов’язані з викладанням вашого предмета, поспілкуватися з колегами. Крім того, тут пропонують:

• Безкоштовну участь;
• Зручний онлайн-формат;
• 3 вчителі–практики;
• Додаткові матеріали;
• Доступ до запису трансляції;
• Можливість перевірити отримані знання за допомогою онлайн-тесту.

Предметний інтенсив  з іноземної мови стартує 13 серпня. Поспішайте зареєструватися на сайті naurok.com.ua, щоб нічого не пропустити! Нові дієві методики, інструменти та практичні поради гарантовано!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237587.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua