У Маріуполі з незаконного обігу вилучені паливно-мастильні матеріали загальною вартістю понад 3,7 млн гривень

26 июл, 16:09

В рамках проведення операції «Курорт-2019» протягом липня у місті Маріуполі спільними діями працівників підрозділів контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Донецькій області та співробітниками спецпідрозділу податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області, які включені до складу Об’єднаних сил, з незаконного обігу підакцизних товарів  вилучено ТМЦ  загальною вартістю понад 3,7 млн гривень.
Так, було виявлено три АЗС, які здійснювали роздрібну торгівлю паливно-мастильними матеріалами без наявності відповідних ліцензій. За результатами контрольно-перевірочних заходів:
на АЗС ТОВ «А» (роздрібна торгівля скрапленим газом) - з незаконного обігу вилучено скраплений газ у кількості 6,5 тис. літрів та ТМЦ на загальну вартість майже 0,5 млн гривень;
на АЗС ТОВ «Б» (роздрібна торгівля дизельним пальним) - вилучено пального у кількості 2,0 тис. літрів та ТМЦ на загальну вартість 1,5 млн гривень; 
АЗС ТОВ «В» (роздрібна торгівля дизельним пальним, бензином та скрапленим газом) - вилучено пального у кількості 9 857,31 тис. літрів та ТМЦ на загальну вартість 1,8 млн гривень.
При цьому, у липні поточного року після проведення профілактичних заходів управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Донецькій області відповідальні платники податків отримали 224 ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним та 12 ліцензій на право зберігання пального.
Податкова Донеччини нагадує, що вартість ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним становить 2000 гривень на кожне місце, а штрафна фінансова санкція за без ліцензійну діяльність – 250 000 гривень. Отже, платники, не зволікайте та ліцензію придбайте!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237738.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua