Walt Disney побила свій же рекорд щорічних касових зборів

31 июл, 16:30

Касові збори нових картин американської компанії The Walt Disney Company досягли 7,67 млрд доларів у поточному році. Це рекордно високий показник серед всіх кіностудій світу, повідомила в понеділок телекомпанія CNN, передає УНН.

Попередній рекорд був встановлений також The Walt Disney Company. Вона в 2016 році зуміла домогтися касових зборів в розмірі 7,61 млрд доларів.

В цьому році найприбутковішою картиною цієї компанії став фантастичний фільм “Месники: Фінал”. Він тиждень тому встановив світовий рекорд касових зборів і обійшов блокбастер Джеймса Кемерона “Аватар”, який утримував пальму першості протягом десяти останніх років. Крім “Месників”, ще дві роботи The Walt Disney Company — “Капітан Марвел” і кіноверсія мультфільму “Аладдін” — набрали в цьому році більше 1 млрд кожна доларів.

У світовий прокат фільм “Месники: Фінал” вийшов 24 квітня, в американський — 26 квітня. Касові збори в перші вихідні склали рекордні 1,2 млрд доларів, з яких 357 млн ​​доларів довелося на Північну Америку.

Ілля Нежигай

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/237826.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua