За результатами роботи податкової міліції Донеччини бюджет країни отримав більше 33 млн гривень

28 авг, 16:00

З початку 2019 року за матеріалами співробітників оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області обліковано 42 кримінальних провадження, з яких половина – за фактами ухилення від сплати податків. Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 12 кримінальних проваджень за фактами реалізації фальсифікованих підакцизних товарів, 4 – за фактом незаконного виготовлення марок акцизного податку України, 3 – за фактом привласнення, розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем та 2 – за фактом підроблення документів, які подаються для державної реєстрації юридичної особи та ФОП.
За результатами досудового розслідування спрямовано до суду з обвинувальним актом 14 кримінальних проваджень.
З метою відшкодування заподіяних державі збитків по розпочатих кримінальних провадженнях накладено арешт на майно, розрахункові рахунки та грошові кошти, в результаті чого стягнуто до бюджету 33,3 млн грн, з них по закінчених провадженнях – 5,2 млн гривень.
Таким чином, в рамках запобігання кримінальним та іншим правопорушенням у сфері оподаткування оперативне управління ГУ ДФС у Донецькій області продовжує здійснення заходів щодо упередження розкрадання бюджетних коштів, боротьбу з фіктивним підприємництвом та незаконним обігом підакцизних товарів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/238396.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua