Донеччина: з початку року складено 47 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень

03 сен, 08:59

Як зазначили в управлінні боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Донецькій області, за січень-липень 2019 року за результатами дослідження діяльності суб’єктів господарювання Донеччини складено та передано до правоохоронних органів 47 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень (з них 8 правопорушень в сфері контролю за державними закупівлями).
За напрямком «Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом» згідно зі ст.209 Кримінального кодексу України складено 19 матеріалів, за якими сума виявлених легалізованих доходів склала майже 2,5 млрд гривень.
За напрямком «Суспільно небезпечні протиправні діяння, що передували легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом» складено 41 матеріал за ознаками предикатних злочинів, загальна сума встановлених збитків – 2,8 млрд гривень.
За іншими злочинами складено 12 матеріалів, сума нанесених збитків за якими – 181,2 млн гривень.
За результатами розгляду переданих матеріалів 43 з них вже приєднано до кримінальних проваджень, обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР) 16 кримінальних правопорушень, з них у сфері державних закупівель – 3 кримінальних правопорушення.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/238508.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua