Перевірки бізнесу Донеччини забезпечили надходження до бюджету 46,8 млн гривень

09 сен, 13:55

З початку 2019 року податківцями Донецької області проведено всього 267 документальних перевірок та 182 фактичні перевірки суб’єктів господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій.

За результатами перевірок донарахування порушникам склали 233,6 млн гривень. Крім того, в ході перевірок зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 138,6 млн грн, що упередило несплату податку на прибуток у майбутньому на 24,9 млн гривень. До бюджету надійшло 30,3 млн грн грошових зобов’язань (з урахуванням фінансових санкцій), узгоджених з платниками податків.

За січень-серпень 2019 року підрозділами аудиту Донеччини забезпечено додаткових надходжень до державного бюджету 46,8 млн гривень. За результатами проведених документальних перевірок поточного року до бюджету надійшло 21,5 млн гривень.

Такі показники контрольно-перевірочної роботи досягнуті завдяки здійсненню перевірок, в першу чергу, ризикових суб’єктів господарювання та відпрацюванню реальності здійснення господарських операцій. Представників відповідального бізнесу податківці Донеччини не турбують.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/238633.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua