У Держгеокадастрі відбулася нарада з представниками профільних асоціацій щодо питань інвентаризації земель державної власності на території областей України

10 окт, 15:03

У Держгеокадастрі 9 жовтня 2019 року відбулася нарада під головуванням заступника Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олександра Краснолуцького. У нараді взяли участь представники асоціацій у сфері землеустрою, топографо-геодезичної діяльності.

Основним завданням заходу було узгодження єдиного бачення здійснення масштабного процесу інвентаризації земель державної власності на території областей України з метою підвищення рівня прозорості роботи у сфері земельних відносин.

Учасники обговорили процес інвентаризації земель, зокрема, аспекти формування лотів під час тендерів (територія району, області, двох областей, перелік об’єктів тощо), спроможність виконання землевпорядними організаціями таких робіт.

Також було розглянуто питання забезпечення доступу виконавців робіт із землеустрою до всіх необхідних вихідних даних, алгоритми здійснення контролю якості виконання робіт, питання стосовно формату вихідних даних.

Усі пропозиції профільних асоціацій, громадськості будуть враховані під час остаточного формування та затвердження форми технічного завдання на здійснення заходу з інвентаризації земель державної власності на території областей України.

Пресслужба Держгеокадастру


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/239322.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua