Допомога Україні від Японії з 2014 року сягнула 1,8 млрд дол. - Президент

21 окт, 17:30

Україна вдячна Японії за фінансову допомогу, яка з 2014 року сягнула 1,8 млрд доларів. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з офіційним візитом у цій країні, повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал Глави держави.

"Вдячні за фінансову допомогу Україні з боку Японії, яка з 2014-го сягнула 1,8 млрд доларів. Ця допомога важлива для підтримки наших реформ, відновлення Донбасу та підтримки внутрішньо переміщених осіб", - написав Зеленський.

Зазначається, що Україна зацікавлена у продовженні реалізації інфраструктурних проектів за підтримки Японії.

"Особливо вдячні за пільговий кредит у майже 1 млрд доларів на модернізацію Бортницької станції аерації", - сказав Президент.

Нагадаємо, 21-24 жовтня Президент України Володимир Зеленський здійснює робочий візит до Японії для участі у церемонії інтронізації імператора Японії Нарухіто.

Програмою візиту передбачені зустрічі Глави держави з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, керівниками обох палат парламенту Японії, членами японської парламентської асоціації дружби з Україною, керівництвом Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки, представниками японського бізнесу.

Заплановано також низку двосторонніх зустрічей Президента України з лідерами іноземних країн.

Саша Картер

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/239502.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua