У Києві офіційно стартував опалювальний сезон

25 окт, 16:30

У Києві з сьогоднішнього дня почали підключати будівлі до опалення. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"З сьогоднішнього дня в місті Києві починається опалювальний сезон уже для всіх будівель, зокрема, для житлового сектору… На підключення загалом потрібно буде близько 10 днів, вихідні у тепловиків будуть відсутні – всі будуть працювати в штатному режимі. Таким чином, на наступний тиждень ми плануємо більшість об'єктів запустити", - зазначив Пантелеєв.

За його словами, початок сезону розпочинається при доволі теплій погоді (+16 градусів на сьогодні), втім, з огляду на очікуване днями значне зниження температури і через інертність великої системи, подача тепла буде здійснюватись завчасно.

При цьому він нагадав, що 30 вересня місцева влада розпочала підключення до тепла об'єктів соціальної інфраструктури – школи, дитсадки і лікарні, які заявили про таке бажання. Наразі всі бажаючі серед цих об'єктів підключені – із загального числа їх доля складає 90%.

Нагадаємо, наприкінці вересня готовність Києва станом до опалювального сезону становила 97%.

Марія Мамаєва

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/239621.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua