Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області прийнято участь у черговому засідання Дніпропетровської обласної ради

28 окт, 16:04

Сьогодні у Дніпропетровській обласній раді відбулась вісімнадцята сесія Дніпропетровської обласної ради восьмого скликання, в якій прийняв участь заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на прибуток управління податків і зборів з юридичних осіб Віталій Мироненко.
Відкрив засідання голова обласної ради Гліб Пригунов. На сесії було прийнято рішення про Перспективний план області. Дніпропетровщина повністю завершує формування об’єднаних територіальних громад. Згідно цього плану в області має бути створено 97 об’єднаних територіальних громад.
Також обговорювались актуальні питання, зокрема безперебійного електро- та водопостачанням  населення, розвитку системи охорони здоров’я, модернізованої програми «Електронна Дніпропетровщина» тощо.
Вирішення поставлених завдань дозволить перейти на якісно новий рівень відносин між органами виконавчої влади, суспільством та бізнесом.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/239667.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua