Укрзалізниця планує збільшити кількість поїздів Інтерсіті+

04 ноя, 17:00

Укрзалізниця планує вдвічі збільшити кількість швидкісних поїздів. Зокрема, це рухомий склад, що використовується на маршрутах поїздів класу Інтерсіті+. Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, передає УНН.

"Завдання уряду на наступні 5 років — збільшити на 10 одиниць кількість рухомого складу, що використовується на швидкісних маршрутах. Таким чином, ми вдвічі збільшимо парк цих поїздів та зможемо запропонувати нашим клієнтам кращий сервіс", — сказав керівник компанії в ефірі одного з телеканалів.

Окрім цього, він нагадав, що Укрзалізниця встановила рекорд з виконання капітально-відновлювального ремонту пасажирських вагонів.

"Ми змогли модернізувати близько 200 пасажирських вагонів, це рекорд за останні 7 років. Цього року ми плануємо таким ремонтом оновити близько 40 вагонів. Крім того, до кінця року ми отримаємо перший вироблений в Україні дизель-поїзд, котрий плануємо поставити на маршрут до аеропорту "Бориспіль", — повідомив Євген Кравцов.

Як зазначили у пресслужбі установи, філія "Українська залізнична швидкісна компанія" АТ "Українська залізниця" на сьогоднішній день має на балансі 10 швидкісних міжрегіональних електропоїздів подвійного живлення моделі HRCS2 виробництва компанії Hyundai Rotem (Південна Корея); 2 швидкісні міжрегіональні електропоїзди подвійного живлення моделі ЕКр-1 вітчизняного виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод"; 2 швидкісні двоповерхові електропоїзди подвійного живлення моделі EJ 675 виробництва компанії Skoda Vagonka (Чеська Республіка); 10 пасажирських вагонів поліпшеної конструкції з експлуатаційною швидкістю 160 км/год вітчизняного виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод", які використовуються в складі двох міжрегіональних поїздів у п’ятивагонній комплектації.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" не планує підвищувати ціни на квитки на поїзди цього року.

Роман Рудський

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/239808.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua