Україна має більше часу для відстоювання своєї позиції щодо Північного потоку-2 - Разумков

11 ноя, 18:00

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що в України з'явилося більше часу для пояснення своєї позиції щодо будівництва "Північного потоку-2" для німецьких політиків. Про це спікер парламенту заявив під час Погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Станом на сьогодні, це питання будуть розглядати, все ж таки, але вже на цьому тижні. Тобто у нас з'явився додатковий час для висвітлення і відстоювання нашої позиції на міжнародній арені. Я сподіваюся, що цим скористаються наші колеги з МЗС та інших організацій, які сьогодні займаються цим питанням", - зазначив Разумков.

За його словами, минулого тижня у зв'язку із неголосуванням питання щодо "Північного потоку-2" в Бундестазі багато представників української держави проводили зустрічі з німецькими колегами для донесення позиції України. Зокрема, серед таких представників країни булий й окремі парламентарі.

Нагадаємо, глава представництва України в ЄС Микола Точицький звернувся до Європарламенту у зв'язку з поправками, винесеними на голосування в Бундестазі, які можуть дозволити проекту "Північний потік-2" обійти газову директиву ЄС.

Марія Мамаєва

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/239980.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua