На Дніпропетровщині відкрився ще один Центр обслуговування платників

02 дек, 15:16

Для формування у громадян України вектору добровільної сплати податків на теперішній час актуальною задачею є орієнтація податкової служби саме на сервісні функції, зокрема – на обслуговування платників.
Виконання цієї мети покладено безпосередньо на центри обслуговування платників, що діють при податкових інспекціях Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).
Нещодавно у Покровській ДПІ Західно-Донбаського управління ГУ ДПС відбулось відкриття Центру обслуговування платників (далі – ЦОП). Це вже   37-ий ЦОП, який надаватиме адміністративні послуги платникам податків Дніпропетровщини.
На відкриття запросили голів та головних бухгалтерів об’єднаних територіальних громад.
Начальник Покровської ДПІ Західно-Донбаського управління ГУ ДПС Світлана Шевцова привітала учасників зібрання з відкриттям Центру, побажала усім плідної співпраці, а працівникам ЦОПу – успіхів у роботі та натхнення.
У Центрі обслуговування платників Покровської ДПІ різними послугами будуть користуватися 1 547 платників, які обліковуються у Покровському районі. З них 451 – це юридичні особи, 1096 – фізичні особи – підприємці. Окрім того, послугами Центру користуватимуться громадяни, які отримують реєстраційний номер облікової картки платника податків.
Звертаючись до присутніх, Світлана Шевцова зазначила: «Завдяки налагодженій спільній роботі платників, органів влади і самоврядування, а також податківців регіону платежі до бюджетів складають позитивну динаміку. На сьогоднішній день необхідним кроком для збільшення надходжень є розвиток сервісної складової в роботі податкової служби. Саме тому вкрай важливим і для платників, і для податківців, і для громадськості району, в цілому, стало відкриття Центру обслуговування платників у Покровському районі».
Після перерізання символічної стрічки Світлана Шевцова висловила переконання у тому, що бізнес та громадяни Покровського району належно оцінять комфортні для них умови, які створені у Центрі обслуговування платників.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/240465.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua