На засіданні Ради ветеранів ДПС України – про підсумки роботи у 2019 році

20 дек, 15:22

У режимі відеоселектору 18.12.2019 відбулося засідання Ради ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» (далі – Рада), яке відкрив Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов.
У засіданні прийняли участь Голова та секретар Ради, голова комісії по пенсійних і соціальних питаннях та оздоровленню, голови Рад та представники місцевих осередків, відокремлених підрозділів ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» областей.
У заході також прийняли участь в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Микола Обертович та представники управління комунікацій ГУ ДПС.
Очільник ДПС України привітав усіх ветеранів, подякував за їх роботу та вклад у податкову службу.
«Ви – гідний приклад для усіх нас та молодого покоління», – зазначив Сергій Верланов.
Він привітав усіх з новорічними святами, побажав натхнення і здоров’я ветеранам та їх родинам, а також мирного і спокійного наступного року.
На засіданні розглядались підсумки роботи ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» у 2019 році, питання врегулювання пенсій державних службовців – працівників податкової служби, стан приведення Положень про місцеві ветеранські осередки згідно із Статутом ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» та інші нагальні питання.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/240908.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua