Платники рентних платежів сплатили до зведеного бюджету Донеччини більше 580 млн гривень

03 янв, 12:45

Протягом січня-листопада 2019 року платники рентних платежів – надрокористувачі Донецької області спрямували до зведеного бюджету країни 582 млн грн, в тому числі до державного бюджету перераховано суму у розмірі 380,2 млн грн, до місцевих бюджетів надійшло 201,8 млн гривень.
Безперечним лідером з найбільшим показником надходжень рентних платежів є Покровський район, надрокористувачі якого спрямували до зведеного бюджету 148,5 млн гривень. Друге та третє місце посіли Добропільський район та м. Бахмут – 100,4 млн грн та 95,4 млн грн відповідно.
Природно-ресурсний потенціал Донеччини має унікальну історію – колись Донбас був дном великого океану. Море багато разів відступало і знову наступало, залишаючи на дні карбонатні товщі, горизонти рифових вапняків, кварцових пісковиків і кам’яновугільні відкладення, які формують одну з найбільших по Україні мінерально-сировинну базу, як для власних потреб області, так і для постачання в інші регіони України.
Сучасний Донбас – це багатющий геологічний музей планети, де можна доторкнутися рукою до породи п’ятисотмільйонного віку, тому ефективне та бережне використання запасів корисних копалин є однією з найважливіших передумов стійкого розвитку регіону та якості життя його мешканців.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/241023.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua