General Electric приєднається до розслідування збитого Іраном літака МАУ

22 янв, 17:30

Американська корпорація General Electric Co отримала ліцензію від Міністерства фінансів США на допомогу в розслідуванні авіакатастрофи українського пасажирського літака МАУ, який був помилково збитий іранськими силами 8 січня. Про це повідомляє Reuters, інформує УНН.

"General Electric Co отримала ліцензію Міністерства фінансів США на допомогу в розслідуванні українського пасажирського літака, який був випадково збитий іранськими силами, заявив представник компанії GE у вівторок", - йдеться у повідомленні.

Зазначається. що General Electric у кооперації з французькою Safran SA є співвласниками французько-американської фірми CFM, що займалася виготовленням двигунів для літаків Boeing-737.

Нагадаємо, Пристайко обговорив з представником Ірану розслідування авіакатастрофи.

Серед загиблих пасажирів літака МАУ, який зазнав авіакатастрофи в Ірані, було 11 українців, з них 9 — члени екіпажу, і двоє пасажирів.

8 січня державні засоби масової інформації Ірану повідомили, що рейс PS752 "Міжнародних авіаліній України" розбився неподалік від Тегерана приблизно через три хвилини після зльоту з міжнародного аеропорту Імама Хомейні, в результаті чого загинули всі пасажири і члени екіпажу на борту.

У ніч на 11 січня Іран визнав, що український літак був збитий ракетою.

Марк Омелянюк

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/241388.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua