У Києві до служби зайнятості за місяць звернулися 3,4 тисячі осіб у пошуках роботи

10 фев, 16:30

Протягом січня 2020 року до служби зайнятості у Києві звернулося 3,4 тисячі громадян у пошуках роботи. Про це УНН повідомили у Київському міському центрі зайнятості у відповідь на запит.

“Протягом січня 2020 року до столичної служби зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулися 3,4 тисячі громадян”, — йдеться у повідомленні.

У службі зайнятості повідомили, що 66% вакансій, що до них надійшли, стосуються вільних місць роботи для кваліфікованих працівників, працівників сфери обслуговування та торгівлі, а також найпростіших професій. Зокрема, у столиці не вистачає вантажників, прибиральників, охоронців, кухарів та двірників.

“Залишається високим попит на професіоналів з досвідом роботи — сестра медична, вчитель загальноосвітнього навчального закладу, вихователь дошкільного навчального закладу, бухгалтер”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, законопроект № 1233 “Про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо усунення норм, які порушують права і законні інтереси роботодавців України)” набув чинності 2 лютого.

Антоніна Карташева

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/241813.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua