За перший місяць деклараційної кампанії-2020 майже тисяча мешканців Донеччини задекларували минулорічні доходи

17 фев, 15:21

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що з 1 січня 2020 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих у минулому році. Податковим кодексом України визначено, що декларацію за 2019 рік для громадян та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, необхідно надати до 1 травня 2020 року.
За місяць деклараційної кампанії вже 834 громадянина Донецької області відзвітували про доходи, отримані у минулому році. Загальна сума доходів, що вказана в їх деклараціях – 63,5 млн гривень. При цьому до сплати в бюджет декларантами нараховано 2,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,6 млн грн військового збору.
Доходи в сумі понад 1 мільйон гривень задекларували вже 5 мешканців Донеччини. Сума задекларованого ними доходу склала 16,7 млн гривень.
Основними декларантами з початку 2020 року є громадяни, які задекларували наступні види доходів:
- доходи, отримані від прийняття спадщини – 33,2 млн грн;
- доходи від продажу нерухомого майна – 4,1 млн гривень.
Разом з тим, вже 5 мешканців Донеччини надали декларацію з метою скористатися правом на податкову знижку, сума податку на повернення з бюджету складає 20 тис. гривень. Нагадуємо, що реалізувати своє право на отримання податкової знижки громадяни можуть впродовж всього поточного року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/241987.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua