В січні Центрами обслуговування платників Донеччини надано майже 18 тисяч адміністративних послуг

18 фев, 15:26

У січні 2020 року фахівцями Центрів обслуговування платників Донецької області надано 17,8 тис. адміністративних послуг, що на 6 відсотків, або на 1 тисячу більше за минулий рік.
Половина від загальної кількості наданих адміністративних послуг припадає на найбільш популярну серед суб’єктів звернень послугу з видачі картки платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У січні поточного року громадяни отримали 8945 таких карток.
Також запитуваними адміністративними послугами у звітному місяці були видача відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 2774, надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 1171, реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 973, реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 891, реєстрація платника єдиного податку – 579 та інші.  
Податкова Донеччини постійно вдосконалюється та робить все, щоб підвищити якість обслуговування відвідувачів центрів і створити комфортні умови платникам. На сьогоднішній день громадяни можуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здати податкову звітність у 21 Центру обслуговування платників Донецької області. Крім того, нагадуємо про можливість отримання багатьох адміністративних послуг в електронній формі, не виходячи з домівки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242048.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua