Податківці про деклараційну кампанію 2020 на виставці фіалок

19 фев, 14:11

Днями у м. Дніпрі у Будинку профспілок пройшла виставка фіалок.
Цінителі природної краси прийшли на виставку, щоб помилуватися квітами, відомими своїм позитивним впливом на здоров’я та настрій людини.

Фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі –  ГУ ДПС) також відвідали виставку фіалок і долучилися до споглядання розкоші цих казкових квітів, які вражають своїм різноманіттям, та провели акцію за тематикою декларування доходів, отриманих впродовж 2019 року.
Під час спілкування з відвідувачами виставки податківці роз’яснили особливості деклараційної кампанії 2020 року.
Громадянам розповіли про умови проведення деклараційної кампанії у       2020 році; про доходи, які підлягають декларуванню; хто зобов’язаний подавати декларацію про майновий стан і доходи; хто має право на податкову знижку тощо.
Крім того, працівники ГУ ДПС звернули увагу на те, що на сьогодні зручним та сучасним способом подання податкової декларації про майновий стан і доходи є її надсилання до контролюючих органів в електронному вигляді через найпопулярніший електронний сервіс ДПС – Електронний кабінет.
Відвідувачі виставки із зацікавленням спілкувались із представниками податкової служби, адже інформація, яку вони отримали від держслужбовців, своєчасна і буде кожному у нагоді.
Під час спілкування з податківцями відвідувачі виставки отримали пам’ятку «ЧАС ДЕКЛАРУВАТИ ДОХОДИ, ОТРИМАНІ ПРОТЯГОМ 2019 РОКУ», підготовлену фахівцями ГУ ДПС.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242075.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua