В Україні спростять систему отримання громадянства в обмін на інвестиції - нардеп

03 мар, 17:30

В Україні спростять систему отримання громадянства в обмін на інвестиції у 100 тисяч у.о. Про це з засідання уряду повідомив у Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко, передає УНН.

"В Україні буде спрощена система отримання громадянства для тих, хто зробив інвестиції у розмірі 100 тисяч у.о." - повідомив Гончаренко.

При цьому він оприлюднив порівняльну таблицю до проекту рішення уряду, а саме - до проекту постанови "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України" щодо передачі окремих повноважень від Міністерства соціальної політики до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства у сфері зайнятості населення.

У проекті запропоновані зміни звучать так: "Порядок формування квоти імміграції. Пропозиції до ДМС щодо встановлення квоти імміграції на наступний календарний рік вносять:... Мінекономіки - стосовно осіб, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною валютою на суму не менше 100 тис. доларів США та висококваліфікованих спеціалістів та робітників, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України".

Нагадаємо, у Мінекономіки розповіли, як планують залучати інвестиції в Україну.

Юлія Шрамко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242372.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua