Більше мільярду гривень ЄСВ перераховано роботодавцями Донеччини на соціальний захист громадян

06 мар, 14:38

За два місяці поточного року роботодавці Донецької області перерахували 1,3 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 38,9 млн грн перевищує торішні показники.
Нагадуємо, єдиний внесок – це основа пенсійних виплат та інших соціальних гарантій. І тільки за умови офіційного оформлення найманого працівника та «білої» зарплати йому гарантуються право на відпустку (у тому числі під час вагітності та пологів), страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань, оплата листків непрацездатності та нарахування пенсійного стажу.
Податкова Донеччини акцентує увагу, що офіційно оформлена робота є не тільки гарантією соціального захисту найманих працівників, а для роботодавців – ще й запорукою процвітання бізнесу. Встановлення тривалих трудових відносин, постійні працівники, відсутність плинності кадрів – слугує якісною рекламою самого роботодавця. І лише при належному ставленні до своїх прав та обов`язків обидві сторони трудових відносин можуть розраховувати на позитивний результат та досягнення поставленої мети.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242484.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua