Донеччина: під час перевірок упереджено більше мільярду гривень збитків державі

10 мар, 15:47

Податкова Донеччини продовжує боротьбу з підприємливими махінаторами, успішно руйнуючи злочині схеми. У бюджеті залишились мільярди гривень, які могли б опинитися у кишенях шахраїв.
За січень-лютий 2020 року фахівцями управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Донецькій області виявлено фінансові операції, пов`язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, на загальну суму 36 млн грн та збитки за предикатними злочинами на суму 1210,4 млн гривень.
Серед виявлених порушень з ознаками кримінальних злочинів «лідирують» предикатні злочини, такі як привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, ухилення від сплати податків, зборів (обов`язкових платежів), службове підроблення тощо.
Усі матеріали по проведених перевіркам передані до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним Кодексом України.
За результатами розгляду переданих матеріалів 9 матеріалів приєднано до кримінальних проваджень, 1 кримінальне правопорушення у сфері державних закупівель на суму 3,9 млн гривень обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242529.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua