Заходи безпеки для працівників ГУ ДПС у м. Києві

23 мар, 09:04

Головне управління ДПС у м. Києві оперативно відреагувало на ситуацію, яка склалася у країні у зв’язку з поширенням коронавірусу.
Заходи безпеки було організовано не тільки для платників податків, а й для працівників столичної податкової, команда яких налічує 2343 співробітника.
Так, ГУ ДПС Києва створено оперативний штаб з питань запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, до складу якого входить керівництво управління.
Оптимізовано роботу Центрів обслуговування платників, зокрема, з 20 березня платники будуть обслуговуватись з 10-00 до 16-00 години. Також  обмежено кількість одночасного перебування відвідувачів у залах ЦОП.
З метою обмеження контакту з платниками у ЦОП встановлено скриньки для прийняття вхідної кореспонденції.
Для упередження поширення вірусних інфекцій серед працівників ГУ профспілковою організацією придбано: маски, гумові рукавиці, дезінфікуючі засоби. Першочергово ці засоби видаються тим працівникам, які безпосередньо працюють з платниками.
Також, у приміщеннях ГУ ДПС Києва, кілька разів на добу, забезпечується вологе прибирання з використанням миючих та дезінфікуючих засобів.
Окрім того, серед співробітників проведена роз’яснювальна кампанія щодо запобігання поширення коронавірусу. У всіх приміщеннях ГУ розміщені інформаційні пам’ятки та плакати щодо профілактики захворювання.
Нашим колегам, у яких немає можливості прибути на роботу громадським або власним транспортом, керівництвом запропоновано оформити відпустку.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242816.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua