Інформаційний лист № 7. Карантинні нововведення для бізнесу. Які нюанси треба знати?

24 мар, 15:18

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує.
Державна податкова служба України продовжує серію публікацій інформаційних листів. У сьомому випуску читайте про нововведення для бізнесу відповідно до Закону України від 17березня 2020 року № 533-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19)».
У випуску – на які саме штрафні санкції розповсюджується звільнення від відповідальності платників податків за порушення податкового законодавства, здійснені протягом періоду з 01 березня по 31 травня 2020 року, чи будуть застосовуватися штрафні санкції за заниження податкових зобов’язань, а також нараховуватись пеня за несвоєчасну сплату.
Крім того, пропонуємо дізнатися, на який період запроваджено мораторій на проведення перевірок, що буде з перевірками, розпочатими до 18 березня         2020 року, які ще не завершені.
Також поінформуємо щодо зміненого терміну подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи, розкажемо хто звільняється від нарахування та плати за землю, а також від нарахування, обчислення та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Цікавою стане і тема щодо зміни термінів запровадження нових правил використання РРО.
Інформаційний лист можна скачати за посиланням

https://tax.gov.ua/data/material/000/322/412719/Informaciyniy_list_7.pdf


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242904.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua