Кількість виданих ліцензій в сфері обігу пального на Донеччині зросла у 4,3 раза

26 мар, 15:35

Податковою службою Донеччини протягом січня-лютого 2020 року видано 351 ліцензію на провадження діяльності в сфері обігу пального. З них -334 ліцензії на право зберігання та 17 – на право роздрібної торгівлі пальним.
Якщо в січні 2020 року було видано 66 ліцензій, то у лютому вже 285, тобто, кількість виданих ліцензій зросла майже в 4,3 рази.
За порушення суб’єктами господарювання правил ведення діяльності в сфері обігу пального з початку року анульовано 12 ліцензій.
Головне управління ДПС в Донецькій області інформує, що з рекомендованими зразками заяв для отримання ліцензій можна ознайомитися за наступним посиланням https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/aktsizniy-podatok/litsenzuvannya/73445.html.
Крім того, перевірити, чи є у продавця ліцензія на право торгівлі пальним, ви завжди можете у Єдиному державному реєстру суб'єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, за наступним посиланням https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/383525.html.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242976.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua