Скасування кваліфікованого сертифіката ключа є достроковим припиненням його чинності

30 мар, 15:11

Нікопольське управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області інформує, що скасування кваліфікованого сертифіката ключа є достроковим припиненням його чинності. Скасовані сертифікати ключів поновленню не підлягають.
Часом скасування кваліфікованого сертифіката вважається час зміни його статусу в реєстрі сертифікатів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС).
Клієнт (користувач) зобов’язаний невідкладно звернутися до КН ЕДП ІДД ДПС за скасуванням кваліфікованого сертифіката у разі:
► компрометації особистого ключа користувача (факт або обґрунтована підозра того, що особистий ключ став відомий іншим особам, втрата можливості подальшого використання особистого ключа із будь-яких обставин, зокрема, втрата або пошкодження носія ключової інформації тощо);
► зміни відомостей, зазначених у кваліфікованому сертифікаті;
► виявлення помилок у реквізитах кваліфікованого сертифіката тощо.
При цьому платником подаються необхідні документи на отримання електронних довірчих послуг щодо формування нових кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.
 
Для здійснення роздрібної торгівлі пивом, необхідно отримати ліцензії та застосовувати РРО
Нікопольське управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що для здійснення роздрібної торгівлі пивом (в тому числі виключно пивом), необхідно отримати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями з обов’язковим обладнанням місця торгівлі реєстраторами розрахункових операцій (далі – РРО).
При цьому, у разі наявності у суб’єкта господарювання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отримання окремої ліцензії на роздрібну торгівлю пивом не передбачено.
Разом з тим, суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю пивом, при розрахунках зобов’язані застосовувати належним чином зареєстровані РРО з роздрукуванням відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/243042.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua