Кабмін виділив понад сотню мільйонів на ліквідацію пожежі в зоні відчуження та наслідків НС

14 апр, 17:30

Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про виділення 100 млн грн, які будуть направлені Державній службі з надзвичайних ситуацій для запобігання наслідків надзвичайних ситуацій, також на заходи, пов’язані з пожежами в зоні відчуження виділено майже 45 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Кабміну.

“Кабмін на своєму позачерговому засіданні прийняв рішення про виділення додаткових коштів на ліквідацію пожежі у зоні відчуження та для здійснення заходів, пов’язаних з надзвичайними ситуаціями. Зокрема, ухвалено розпорядження про виділення 100 млн грн Міністерству внутрішніх справ, які будуть направлені Державній службі з надзвичайних ситуацій для здійснення заходів, пов’язаних із запобіганням та ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій”, — йдеться у повідомленні.

Також уряд ухвалив розпорядження про виділення Міністерству енергетики та захисту довкілля 44,9 млн грн (для Держагентства лісових ресурсів — 10,1 млн грн та Держагентства України з управління зоною відчуження — 34,8 млн грн) для здійснення заходів, пов’язаних з пожежами в зоні відчуження та зоні обов’язкового відселення.

Нагадаємо, станом на 7 годину 14 квітня у Чорнобильскій зоні відчуження продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Детятківського, Паришівського та Денисовецького лісництв.

Антоніна Карташева

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/243422.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua