У І кварталі податкова служба надала 1,8 млн адміністративних послуг

24 апр, 16:00

У січні – березні 2020 року Державна податкова служба надала 1,8 млн адміністративних послуг платникам податків.
Найбільш запитуваними серед 96 адміністративних послуг, які надає податкова, стали, зокрема, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом січня – березня було надано майже 380,7 тис. таких послуг. Понад 801,2 тис. платників отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.
Звертаємо увагу, що ДПС розроблені відеоуроки для допомоги платникам у користуванні електронними сервісами.
Зокрема, відеоурок присвячений оформленню запиту щодо отримання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків можна переглянути тут.   
Як подати заяву про надання довідки про відсутність заборгованості можна дізнатись тут.
Для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування електронних сервісів працює Саll-центр (0 800 501 007), яким за січень – березень 2020 року надано майже 41,8 тис. консультацій з питань функціонування електронних сервісів та стану обробки електронної звітності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/243720.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua