За І квартал боржниками Донеччині погашено заборгованості з податків та єдиного внеску більше 120 мільйонів гривень

27 апр, 15:44

В результаті застосування податківцями Донеччини усього комплексу заходів згідно з вимогами Податкового кодексу України у січні-березні цього року боржники Донецького регіону погасили свою заборгованість до бюджетів всіх рівнів у сумі 121,7 млн грн, у тому числі в рахунок погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування 102,2 млн гривень.
Зокрема, від підприємств, які знаходяться в процедурах банкрутства, до бюджету надійшло 0,3 млн грн, з рахунків боржників стягнуто платіжними вимогами та вилучено готівки у розмірі 1,9 млн грн, реалізовано заставного майна, яке перебуває у податковій заставі, на 0,9 млн гривень.
Також податківцями Донеччини за три місяці поточного року підготовлено 139 позовів про стягнення боргу на суму 57,5 млн гривень.
Нагадуємо, що перевірити у себе чи вашого партнера по бізнесу наявність податкового боргу ви завжди можете самостійно, за наступним посиланням http://tax.gov.ua/datasets.php?d=DFS20160211185056. Крім того, на офіційному вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», яким можна скористуватися за наступним посиланням https://tax.gov.ua/businesspartner.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/243759.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua