Платниками Одещини до державного бюджету сплачено 3,8 млрд грн єдиного внеску

13 май, 15:02

За січень - квітень 2020 року платники Одеського регіону сплатили 3,8  млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 0,3 млрд грн або на 10 відсотків перевищує минулорічні показники.
Зокрема, у квітні 2020 року до державного бюджету сплачено 0,9 млрд грн єдиного внеску.  
Станом на 01.05.2020 року на Одещині сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 223 тисячі фізичних осіб - підприємців та 91 тисяча суб’єктів господарювання - юридичних осіб.
Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу роботодавців, що тільки сумлінне ставлення платників внеску до своїх обов’язків перед державою і суспільством щодо своєчасної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є запорукою гарантій громадян на соціальний захист, зокрема, гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків, професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати.
Звертаємо увагу, що з 03.01.2020 діють нові рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування.
З метою забезпечення належної та своєчасної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування, недопущення втрат бюджетів, мінімізації нез’ясованих платежів та упередження виникнення податкового боргу, платникам необхідно у розрахункових документах заповнювати реквізити виключно нових рахунків.
Реквізити нових рахунків і символи рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) єдиного внеску, повернення помилково або надміру зарахованих коштів платники розміщено на субсайті ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС в розділі «Бюджетні рахунки» за посиланнями: https://od.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Головне управління ДПС в Одеській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/244095.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua