На Батьківщину повернули українців з Сирії та Лівану

01 июн, 17:00

Цими вихідними з Сирії рейсом з Бейруту повернулися додому 27 українців, ще одним рейсом з Бейруту також повернулися додому 42 українці з Лівану. Всього з початку карантину МЗС надало допомогу у поверненні в Україну майже чверті мільйона співвітчизників, повідомив УНН директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

“У ніч з 30 на 31 травня з Сирії рейсом з Бейруту повернулися додому 27 українців. Серед них — 6 моряків, які застрягли на судні в порту Латакії. Ще одним рейсом з Бейруту також повернулися додому 42 українці з Лівану, та наші сусіди — 2 громадян Молдови і 5 — Білорусі”, — повідомив Погорельцев.

Він підкреслив, що здійснити цей непростий шлях додому українцям допомогли злагоджені дії МЗС, посольства України у Лівані, почесного Генерального консула України у Сирії та авіаперевізника.

“Всього з початку дії карантину зовнішньополітичне відомство надало допомогу у поверненні в Україну майже чверті мільйона співвітчизників”, — додав директор ДКС.

Нагадаємо, українські відомства домовились про координацію при відкритті кордонів.

Саша Картер

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/244522.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua