Центри обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області відновлюють прийом відвідувачів за звичайним графіком

03 июн, 08:55

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» з 01 червня 2020 року Центри обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області (далі - Центри) відновлюють прийом відвідувачів за звичайним графіком.
Прийом відвідувачів здійснюється з понеділка по четвер (з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. та в п’ятницю (з 9 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв.
обідня перерва:  з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.) з технічними перервами для санітарної обробки кожні дві години по 15 хвилин.
Для зменшення скупчення відвідувачів рекомендуємо платникам податків здійснювати візит до Центрів за попереднім записом на конкретну годину прийому. Перелік телефонів Центрів, за якими здійснюється попередній запис розміщено за посиланням.
До Центрів платники мають право заходити тільки у захисній масці, гумових рукавичках та після дезінфекції рук. Дезінфікуючі засоби для працівників та відвідувачів розміщені в кожному Центрі. Громадян, які мають ознаки інфекційних захворювань та без масок у приміщення Центрів допускатися не будуть.
Також передбачено обмеження кількості одночасного перебування людей в залах обслуговування Центрів (на одного працівника Центру – один відвідувач) та дотримання  відстані між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до приміщень не менше ніж 1,5 метри (розмежувальні лінії нанесені на підлозі).
Приймання усієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через режим скриньки, електронну пошту, режим листування в Електронному кабінеті та поштою.
Нагадуємо, що за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/.
Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Головне управління ДПС в Одеській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/244602.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua