Україна отримала нову партію тестів на COVID-19 від Південної Кореї

03 июн, 18:00

Україна отримала партію гуманітарної допомоги від Республіки Корея у вигляді наборів для тестування на COVID-19 - 20 тисяч тестів. Про це інформує пресслужба Міністерства закордонних справ України, передає УНН.

“3 червня 2020 року до України доставлено гуманітарну допомогу від Республіки Корея у вигляді наборів для тестування на COVID-19 з метою подолання коронавірусної інфекції (загалом в наборах — 20 тисяч тестів)”, — повідомили в МЗС.

У міністерстві підкреслили, що цей дружній жест з боку уряду Республіки Корея став практичним втіленням домовленостей, досягнутих під час телефонної розмови Президента України Володимира Зеленського і Президента Республіки Корея Мун Чже Іна у квітні цього року.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба також висловив щиру вдячність корейській стороні за своєчасну допомогу та послідовну підтримку зусиль нашої держави у боротьбі з розповсюдженням коронавірусної хвороби.

“Українська сторона налаштована на подальше всебічне зміцнення дружніх відносин з Республікою Корея та докладатиме усіх зусиль задля взаємовигідного розвитку перспективних напрямів двостороннього співробітництва”, — зазначив Кулеба.

Нагадаємо, минулого тижня Україна отримала гуманітарну допомогу від Болгарії у вигляді медичних засобів захисту для українських медиків.

Саша Картер

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/244619.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua