У МОЗ планують змінити принцип фінансування за пакетами COVID-19

22 июн, 18:00

Міністерство охорони здоров’я пропонує внести корективи у фінансування пакетів за COVID-19. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МОЗ.

“Міністерство охорони здоров’я впроваджує зміни в українській медицині і перебуває на постійному зв’язку з регіонами. Щоб оптимізувати другий етап медичної реформи і допомогти Львівській області ефективніше боротися з COVID-19, сьогодні керівництво МОЗ перебуває на Львівщині. Серед запропонованих змін — внесення коректив у фінансування пакетів за COVID-19”, — йдеться у повідомленні.

За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, зміни, які вони впроваджують в медицині, робляться для всіх медиків та пацієнтів.

“Тому нам важливо отримувати від них зворотний зв’язок. МОЗ допомагає усім регіонам максимально ефективно боротися з коронавірусом. Зокрема зараз нам важливо змінити принцип фінансування за пакетами лікування COVID-19”, — зазначив Максим Степанов.

Повідомляється, що у ході робочої поїздки міністр відвідає низку медичних закладів області, ознайомиться з їх роботою, а також проведе селекторну нараду із керівництвом регіону.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Максим Степанов прибув з робочим візитом у Львівську область, де лише за останню добу зафіксували 200 нових випадків COVID-19.

Дар'я Панченко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/245028.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua